“Η σημερινή συζήτηση μας αφήνει περισσότερο αισιόδοξους για την τελική δικαίωση”

Με δήλωση του ο Νίκος Τζώρτζογλου σχολίασε την σημερινή εξέλιξη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ όπου συζητήθηκε το αίτημα των Ενώσεων της Κρήτης για μη αλλαγή του Κρητικού Ομίλου και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

Με δήλωση του ο  Νίκος Τζώρτζογλου σχολίασε την σημερινή εξέλιξη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ όπου συζητήθηκε το αίτημα των Ενώσεων της Κρήτης για μη αλλαγή του Κρητικού Ομίλου και εξέφρασε την αισιοδοξία του. 

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τζώρτζογλου

H σημερινή συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για το αίτημα των Ενώσεων της Κρήτης για να παραμείνει ο Κρητικός όμιλος ως έχει μας αφήνει σίγουρα όλους μας ικανοποιημένους και περισσότερο αισιόδοξους για την τελική δικαίωση. Κερδίσαμε μια μάχη αλλα έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά. Η επόμενη μάχη θα δοθεί στις 1 Ιουνίου στην Γ.Σ. της ΕΠΟ που θα απαιτήσουμε την δημόσια δέσμευση του κ. Πιλάβιου για την ικανοποίηση  του αιτήματος μας. Η σημερινή απόφαση του Δ.Σ.  της ΕΠΟ είναι μια νίκη όλων των Ενώσεων της Κρήτης. Ευχαριστώ τους συναδέρφους προέδρους των Ενώσεων για την δυναμική τους παρουσία και το πνεύμα του συγκρητισμού που σε όλα τα θέματα που αφορούν το Κρητικό  ποδόσφαιρο επιδεικνύουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook