Ανακοίνωσε Μανιαδάκη και Τσαΐνη ο Ζαρός

Σε δύο ακόμα προσθήκες προχώρησε ο Ζαρός που ανακοίνωσε την απόκτηση των Μανιαδάκη, Τσαΐνη.

Σε δύο ακόμα προσθήκες προχώρησε ο Ζαρός που ανακοίνωσε την απόκτηση των Μανιαδάκη, Τσαΐνη. Οι νεοφώτιστοι έχουν κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι προχώροντας σε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή προχώρησε σε δύο ακόμα προσθήκες καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Αντώνη Μανιαδάκη και Πέτρου Τσαΐνη. Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από μια πολύ καλή χρονιά παίζοντας σε Ασίτες και Γιούχτα αντίστοιχα και ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μανιαδάκης βρισκόταν πολύ κοντά στους Αρχανιώτες ωστόσο η αποχώρηση του Αντώνη Καλογεράκη δεν είχε ως αποτέλεσμα την μεταγραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαρού

Ο Α.O νερό ΖΑΡΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών , οι οποίοι αποτελούν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήμα για την ομάδα, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, την Δευτέρα 6 Αυγούστου στο γήπεδο Ζαρού. Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Αντώνη Μανιαδάκη (από Ασίτες) και του Πέτρου Τσαίνη(από Γιούχτα) καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα με τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας.

Α.Ο νερά ΖΑΡΟΣ
1969

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook