Σίριαλ η έδρα της Εθνικής ομάδας…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

“Παγκρήτιο”, “Παμπελοποννησιακό”, “Γ. Καραϊσκάκης”, “Λεωφόρος”, Ξάνθη και ίσως ακολουθήσουν κι άλλες έδρες για την Εθνική ομάδα.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να πάρει την Εθνική ομάδα από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και να την φέρει πίσω στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά η επιλογή ήταν λανθασμένη.

Πλέον, Άγγελος Αναστασιάδης, Άγγελος Μπασινάς και διεθνείς καλούνται να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας στο εξής. Αρκεί να πληρούνται και οι προϋποθέσεις.

Η αρχή έγινε με το Παγκρήτιο Στάδιο το οποίο ήδη επιθεώρησε κλιμάκιο της ΕΠΟ και υπάρχει θετική γνώμη για την περίπτωση αυτή. Είναι ένα Στάδιο που πληροί της προϋποθέσεις αλλά χρειάζονται άμεσα βελτιωτικές κινήσεις.

Πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση και από το “Παμπελοποννησιακό” Στάδιο, το οποίο επίσης πληροί τις προϋποθέσεις αλλά επίσης χρειάζονται άμεσα βελτιωτικά έργα ακόμα και στον χλοοτάπητα. Στα αρνητικά ότι δεν υπάρχει κοντά διεθνές αεροδρόμιο, όπως στο Ηράκλειο.

Τι λένε όμως και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή ο προπονητής και οι παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι άπαντες θα προτιμούσαν ένα γηπέδο στην Αθήνα ώστε να αποφευχθεί ένα δεύτερο ταξίδι μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Για λειτουργικούς λόγους πιο πολύ. Δεν έχει ασκηθεί κάποιο βέτο, καθώς και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι το κοινό στην επαρχία θα είναι πιο ένθερμο. Οι ίδιο δε θα είχαν πρόβλημα να επιστρέψουν στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Σκέψεις και προτάσεις όμως. σύμφωνα με πληροφορίρες του novasports.gr, μέσα από την Ομοσπονδία κάνουν λόγο για το γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας “εφόσον προκριθεί η περίπτωση της Αθήνας.

Το γήπεδο της προκριματικής φάσης του EURO 2004 που είχε πάντα κόσμο και που ακόμα κι αν δε γεμίζει δίνει την αίσθηση μιας δυνατής έδρας.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με γήπεδα από την Περιφέρεια τις τελευταίες ώρες υπάρχει σκέψη μέσα στην Ομοσπονδία ακόμα και για το γήπεδο των “Πηγαδίων” στην Ξάνθη, το οποίο όμως έχει το μειονέκτημα της μικρής χωρητικότητας (7.000), αλλά ως αεροδρόμιο θα μπορεί να χρησιμοποιείται της Καβάλας που είναι διεθνές.

Όπως και να΄χει το σίριαλ της έδρας της Εθνικής ομάδας αναμένεται να έχει ακόμα πολλά επεισόδια….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook