Άντε μπράβο!

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει το προπονητήριο που δημιουργείται στην περιοχή του Γαλατά στα Χανιά και θα φιλοξενήσει τους αθλητές σφυροβολίας.

Γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια για τους αθλητές του συγκεκριμένου αγωνίσματος στίβου οι οποίοι μέχρι και πριν από λίγο καιρό αναγκάζονταν να προπονούνται κάτω από άθλιες συνθήκες στα χωράφια του Κλαδισού.

Μετά τις φωνές απόγνωσης του προπονητή, Κωστή Παπαμαρκάκη, ο οποίος ζητούσε να δοθεί λύση στο ζήτημα για να μπορέσουν οι αθλητές του να προπονούνται σε ανθρώπινες συνθήκες, ιδιώτης που ευαισθητοποιήθηκε παραχώρησε στρέμματα σε οικόπεδο του προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί το προπονητήριο.

Πράγματι, όπως δημοσιεύει ο Χανιώτης προπονητής με σχετικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το προπονητήριο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά σε ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός για την αθλητική οικογένεια της Χανιώτικης σφυροβολίας

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής του Ελευθερίου Βενιζέλου, Μιχάλης Αναστασάκης, είναι από τους κορυφαίους στο συγκεκριμένο αγώνισμα σε ολόκληρο τον κόσμο στην ηλικία του και με πολύ μέλλον μπροστά του.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook