Σούπερ Ντουντουνάκη, έσπασε τα κοντέρ…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ένα εκπληκτικό πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε η Aννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε υπέρβαση… σπάζοντας τα χρονόμετρα, ολοκληρώνοντας την κούρσα με χρόνο 56.77, καταρρίπτοντας έτσι το δικό της προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ με 58.23.

Συγκεκριμένα, αυτή η επίδοση της χάρισε την 5η θέση, τη στιγμή που στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό, ήταν 6η στο ίδιο αγώνισμα. Μάλιστα, αυτή η διάκριση από την Ντουντουνάκη είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής σε τελικούς για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης.

Στις δηλώσεις της, η Aννα Ντουντουνάκη είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα εξής: 

«Τι άλλο να περιμένω… Το μετάλλιο ήταν πολύ κοντά, αλλά δεν είμαι άπληστη. Ηθελα εδώ και καιρό το 57 και δεν έκανα απλά 57.99, αλλά 57.67 ένας πολύ καλός χρόνος που όσο και να τον περιμένεις δεν μπορείς να το πιστέψεις όταν έρχεται», τόνισε, προσθέτοντας ακόμα τα εξής:«Πραγματικά τον ήθελα αυτό το χρόνο εδώ και καιρό. Χαίρομαι τόσο πολύ που βγήκε. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου, τον Τάσο Καράμπελα και τον γυμναστή μου, τον κ. Λάζαρο, τους προπονητές που είναι εδώ και με βοήθησαν και ελπίζω να έχω ανάλογη συνέχεια. Πλέον έχω ένα 200άρι και ένα 50άρι ακόμα να κολυμπήσω εδώ στο Ευρωπαϊκό και θα δώσω και εκεί τον καλύτερο μου εαυτό», κατέληξε η Ντουντουνάκη.

Να σημειωθεί ότι η Ντουντουνάκη, ουσιαστικά, “άγγιξε” το χάλκινο μετάλλιο το οποίο έχασε από την Ιταλίδα Ντι Λίντο (57.58) η οποία νίκησε στο νήμα και την (4η) συμπατριώτισσά της, Μπιάνκι (57.62). Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Σουηδέζα, Σάρα Σέστρεμ με 56.13.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook