«10 με τόνο» για τους μικρούς αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Σημαντικές  διακρίσεις για τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α στην 9η γιορτή «10 με τόνο» για παιδία κάτω των 10 ετών που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. και με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου- ΔΟΠΑΦΜΑΗ στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., καθώς σε όλα τα  βασικά ταμπλό πήραν την πρώτη θέση.  

Πιο συγκεκριμένα στα αγόρια πράσινο πρώτη θέση ο Ζαβουριανός Θάνος και δεύτερη θέση ο Τσατσάκης Έκτορας, στα κορίτσια πράσινο πρώτη θέση η Ζαχαράκη Μαρία, στα αγόρια πορτοκαλί πρώτη θέση ο Λαμπράκης Κωνσταντίνος και δεύτερη θέση ο Τσαπάκης Γιώργος, τέλος στα κορίτσια πορτοκαλί πρώτη θέση η Μαχλή Μαργαρίτα και δεύτερη θέση η Μαματζάκη Κατερίνα.

Αναλυτικά στη κατηγορία «αγόρια πράσινο» την πρώτη θέση κατέκτησε ο «μικρός» στην κατηγορία Ζαβουριανός ο οποίος αφού νίκησε το Χατζηδάκη 6/0, συνέχισε με  νίκη ενάντια του Μαλλιαρουδάκη με 6/1. Στη συνέχεια νίκησε τον Περδικάκη με 6/2, τον Μαρκαντωνάκη με νίκη 6/1 και τέλος έπαιξαν για την πρώτη θέση με  τον αθλητή του Ηράκλειο Ο.Α.Α Τσατσάκη τον οποίο νίκησε με σκόρ 6/4.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Τσατσάκης καθώς στον πρώτο γύρο κέρδισε bye, στο δεύτερο γύρο κέρδισε τον Σωπασουδάκη με σκόρ 6/0. Στη συνέχεια πέρασε τον Γαγάνη 6/2  και τέλος κατέκτησε τη δεύτερη θέση με σκόρ επί του Ματζοράκη  6/1.

Σημαντική προσπάθεια κατέβαλε και ο Δολιανίτης Ηλίας με νίκη στον πρώτο γύρο επί του Χαμηλάκη με σκορ 6/2 και στο δεύτερο γύρο νίκησε τον Αμανάκη με 6/3 μπαίνοντας στην 8άδα.

Σημαντική και η 1η θέση στο 2ο ταμπλό του Κατσαρού Φοίβου, αφού πραγματοποίησε  μια σημαντική νίκη επί  του Τραπιεράκη με σκορ 6/0, συνέχισε με τον δικό μας Αλεξανδράκη Μάνο με νίκη 6/3. Στη συνέχεια πήρε ακόμα μια νίκη με τον Καταξάκη με 6/2 για να τελειώσει και να πάρει την πρώτη θέση νικώντας τον Βεγόπουλο με σκορ 6/2

Σημαντική και η προσπάθεια του Αλεξανδράκη στο ταμπλό WIMBLEDON καθώς πραγματοποίησε μια σημαντική νίκη με τον Χατζηδάκη με σκορ 6/3.

Επιτυχίες και στα κορίτσια πράσινο του Ηράκλειο .Ο.Α.Α με τη Ζαχαράκη Μαρία που αγωνίζεται 1η χρονιά στην πράσινη μπάλα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο νίκησε την Μυλωνάκη με 6/0. Στη συνέχεια κέρδισε τη Γεωργαντά με 6/0 για να συνεχίσει με νίκη επί της Καστρινάκη με σκορ 6/3 και να κατακτήσει την πρώτη θέση ενάντια στη Δότσου με 6/4.

Σημαντική προσπάθεια πραγματοποίησε και η Γαρεφαλάκη Λένα καθώς πέρασε bye στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια με νίκη επί της Κιασίντ επίσης του Ηράκλειο Ο.Α.Α. στο δεύτερο γύρο με σκορ 6/3 καταλαμβάνοντας θέση στην 8άδα.

Η Κιασίντ Νάντια πέτυχε 1 νίκη κόντρα στη Νίνου στον 1ο γύρο με 6/3 ενώ η Λαγουδάκη Αθηνά αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει σε κάποιο από τα 2 παιχνίδια που έδωσε.

Στα αγόρια & τα κορίτσια πορτοκαλί τις 2 πρώτες θέσεις κατέλαβαν αθλητές & αθλήτριες του Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Πιο συγκεκριμένα στα αγόρια την πρώτη θέση πήρε αθλητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. Ο Λαμπράκης Κωνσταντίνος αφού πέρασε bye στον πρώτο γύρο, συνέχισε με νίκη επί του Σφυρογιάννη με σκόρ 7/3 7/1. Στον επόμενο γύρο κέρδισε τον Μαματσιά με σκορ 7/5 7/0. Στη συνέχεια πέρασε στον τελικό καθώς κέρδισε τον Καλογριδάκη με 7/3 7/3 για να κατακτήσει την πρώτη θέση κόντρα στον συναθλητή του Τσαπάκη Γιώργο με σκορ 5/7 7/1 7/3.

Ο Τσατσάκης για να φτάσει ως τον τελικό όπου και έχασε δύσκολα απέκλεισε διαδοχικά τους Βασιλάκη 7/1 72, Αποστολάκη Κ. 7/2 7/2, Δασκαλογιάννη 7/3 7/3 και Ριζογιάννη, επίσης του Ηράκλειο με σκορ 7/3 7/4.

Σημαντική προσπάθεια και από τον Ριζογιάννη Άγγελο που αναδείχθηκε τριτος καθώς κέρδισε στον πρώτο γύρο το Μοσχάκη 8/6 7/1, στον δεύτερο γύρο τον Τζωρμπατζάκη 7/1 4/7 7/3 και πέρασε στον ημιτελικό κερδίζοντας τον Γιωργομιχελάκη με σκορ 7/4 7/5.

Ο Αποστολάκης Γιωργής στο ταμπλό Wimbledon κέρδισε  τον Γοραντωνάκη με σκορ 7/4 3/7 7/1, και στη συνέχεια με w/o  πέρασε τον Μανουρά για να αποκλειστεί στα ημιτελικά.

Σημαντική ήταν η προσπάθεια και στα κορίτσια πορτοκαλί όπου και σε αυτό το ταμπλό αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα η Μαχλή Μαργαρίτα αφού πέρασε bye στον πρώτο γύρο, στη συνέχεια κέρδισε τη Νιργιαννάκη 7/2 7/0, για να συνεχίσει τη νίκη επί της πολύ καλής Πρώιμου με σκορ 5/7 8/6 7/2. Στην ημιτελική φάση κέρδισε την Παπαδημητρίου  με 8/6 5/7 7/4 για να καταστήσει τη πρώτη θέση ενάντια στη Μαματζάκη Κατερίνα, επίσης του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με σκορ 7/2 7/3.

Τη δεύτερη θέση στο ταμπλό για τα κορίτσια πορτοκαλί κατέκτησε η Μαματζάκη.  Αφού πέρασε στον πρώτο γύρο bye , στη συνέχεια κέρδισε τη Φιρφιρή με 7/0 7/3 για να συνεχίσει ενάντια στη Γαϊτανάκη με σκορ 7/3 8/6. Στον ημιτελικό κέρδισε τη Χρονάκη με σκορ 7/5 7/3 κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο κεντρικό ταμπλό.

Σημαντική και η προσπάθεια της Παπαδάκη Αλκινόης. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye και στον  δεύτερο κέρδισε τη Ζαχαράκη με σκορ 7/5 7/5 μπαίνοντας έτσι στην 8άδα.

Στην 8άδα έφτασε και η Κανατάκη Άννα – Μαρία αφού κέρδισε στον πρώτο γύρο τη Μακράκη 7/3 7/4 και την Τσαγκαράκη με σκορ 7/2 7/3.

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν και τα παιδιά του κόκκινου γηπέδου τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Οι συμμετέχοντες ήταν στα αγόρια κόκκινου γηπέδου  είναι οι Κωστάκης Γρηγόρης, Βαβαδάκης Κωνσταντίνος, Χαρκουτσάκης Μάνος, Λιβέρης Ορέστης, Αποστολάκης Γιώργος ενώ στα κορίτσια οι Ζαβουργιανού Κωνσταντίνα, Βιανιτάκη Μιχαέλα και Βασιλάκη Ελευθερία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην προπονητική ομάδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. που αποτελείται από τους Μελισουργάκη Νίκο, Λιονή Νικολέτα, Συλιγάρδου Ζαχαρένια, Ζώζιο Γιάννη, Φραγκιαδάκη Μανόλη, Τζιγκουνάκη Κώστα και Δολιανίτη Μανώλη τόσο για την προετοιμασία των αθλητών & αθλητριών όσο και για την διοργάνωση της 9ης γιορτής «10 με τόνο» 2018.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook