Ο Πλατανιάς… έτρεξε στο Μαραθώνιο Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο Πλατανιάς… έτρεξε στο Μαραθώνιο Κρήτης εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξή του σε μια διοργάνωση που αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό, αθλητικό και τουριστικό γεγονός σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, τα Χανιά μας.

Ο 3ος Μαραθώνιος Κρήτης -που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη-πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου, όπου πήραν μέρος εκατοντάδες δρομείς, όχι μόνο από το νησί μας, αλλά και από πολλά μέρη της Ελλάδας και του κόσμου.

Οι παίκτες της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στην εκκίνηση και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους δρομείς, ενώ τόνισαν ότι και η φετινή μαζική συμμέτοχη, απέδειξε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός και εκτός από την κοινωνική της διάσταση θα αποτελέσει προορισμό στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού.

Πρώτος το νήμα του Μαραθωνίου Κρήτης έκοψε ο Νεοζηλανδός Paul Martelletti με χρόνο 2 ώρες, 42 λεπτά και 02 δευτερόλεπτα και δεύτερος τερμάτισε ο περσινός νικητής, Μανώλης Σηφάκης.

Πρώτη γυναίκα έκοψε το νήμα του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης η Δήμητρα Βογιατζή με χρόνο 3 ώρες, 26 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Το νερό των Λευκών Όρεων «Samaria», Μεγάλος Χορηγός του Μαραθωνίου Κρήτης ήταν εκει για να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook