Πρέπει να έχεις μαύρη ψυχή για να πουλάς εκδούλευση με παιδιά 15 χρονών…

Η ΕΠΣΗ το άφησε στην άκρη και καλά έκανε. Αλλά εμείς δεν μπορούμε να μην το θίξουμε το θέμα. Σε έναν τελικό με την Ένωση του προέδρου της ΕΠΟ, ήρθε ο Τσουκαλάς να σφυρίξει αλλιώς θέλοντας (προφανώς) να πουλήσει εκδούλευση.

Το βίντεο του αγώνα της Παρασκευής είναι ενδεικτικό του τι συνέβη στην Βάρη. Ένας διαιτητής ανίκανος να διαχειριστεί 22 παιδικές ψυχές φρόντισε να κρίνει έναν τελικό που περισσότερο είναι για να αναδειχθούν τα παιδιά και λιγότερο οι τίτλοι. Όμως ο Τσουκαλάς από τον σύνδεσμο της ΕΠΣ Αθηνών φρόντισε να γίνει ο πρωταγωνιστής και να κρίνει αρνητικά την έκβαση του τελικού. Ειδικά στην φάση όπου υπάρχει ξεκάθαρη ανατροπή υπέρ του Ηρακλείου φαίνεται ότι ο Τσουκαλάς έχει πάρει την απόφαση να παίξει Μακεδονία.

Με όλα όσα έχουν γίνει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, αντιλαμβανόμαστε τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται αλλά να παίζεις με τις ψυχές μικρών παιδιών, απλά για να πουλήσεις εκδούλευση; Πρέπει να έχεις πολύ μαυρισμένη ψυχή για να το κάνεις αυτό; Και ο Τσουκαλάς είναι από εκείνους που για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook