Σεμινάριο από τη Sportradar για τις Κρητικές ομάδες…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Οι ανακοινώσεις:

ΟΦΗ

Το καθιερωμένο σεμινάριο από τη Sportradar παρακολούθησε η ομάδα του ΟΦΗ στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης  ενόψει της νέας χρονιάς.

Το σεμινάριο είχε αντικείμενο, τους κινδύνους, του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτων ή χειραγωγημένων αγώνων.

Tο ενδιαφέρον σεμινάριο έγινε τη Δευτέρα (26/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το παρακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Εργοτέλης

“Το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, παρακολούθησαν, τα μέλη της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη καθώς και η Κ19.

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου σταδίου διεξήχθη στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Τα μέλη της ομάδας μας ενημερώθηκαν για τους κινδύνους του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτων ή χειραγωγημένων αγώνων.

Μέσω του εκπαιδευτικού σεμιναρίου της Sportradar παρουσιάστηκε η έννοια της χειραγώγησης αγώνων, οι τρόποι προσέγγισης των match fixers, οι κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο για το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι επιπτώσεις στις περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων”.

 

Α.Ο.Χ / Κισσαμικός 

“Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, ένας εκπρόσωπος της πολυεθνικής εταιρείας που συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό βρέθηκε στα Χανιά για την ενημέρωση της ομάδας μας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων και ο τίτλος του ήταν ο εξής: “ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!”.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση για το πώς οι match-fixers (διεθνής όρος που χρησιμοποιείται για τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες) διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αυτών αγώνων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κίνδυνο για τις καριέρες και το μέλλον των παικτών, των ιθυνόντων σε συλλόγους και διαιτητών”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook