Με φιλάθλους στο πλευρό του ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός στο Αίγιο

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Σημαντικές παρουσίες σε επίπεδο φιλάθλων, αλλά και υψηλόβαθμων παραγόντων της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός, βρέθηκαν στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα, αυτή που σίγουρα ξεχωρίζει είναι η παρουσία φιλάθλων από τα Χανιά, οι οποίοι αψηφώντας το κρύο και τη μεγάλη απόσταση, ταξίδεψαν μέχρι το Αίγιο για να σταθούν δίπλα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και εν τέλει αποδείχτηκαν… τυχεροί αφού παρακολούθησαν από κοντά μια μεγάλη νίκη για την ομάδα τους.

Μάλιστα, με ανάρτηση στο Facebook, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αναφέρει τα εξής: 

«Ηρωικοί φίλοι της ομάδας μας αψηφώντας τη χιλιομετρική απόσταση και την καταρρακτώδη βροχή βρέθηκαν στο Αίγιο για το ματς με τον Παναιγιάλειο… Στο εντός έδρας ματς με τον Αιγινιακό περιμένουμε ο κόσμος να δώσει βροντερό “παρών” και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες της ομάδας μας δίνοντάς της ώθηση για ακόμα μία νίκη. Όλοι μαζί μπορούμε!».

ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ!

Επίσης, δίπλα στην ομάδα στο Αίγιο βρέθηκαν και οι τρεις αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Γιώργος Ξηρουχάκης, Στάθης Πονηράκος και Αρης Λυχναράς. Μετά το τέλος του αγώνα είχαν την ευκαιρία μάλιστα να κατέβουν στα αποδυτήρια, όπου και έδωσαν συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο για τη σπουδαία νίκη επί του Παναιγιάλειου.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook