Λύθηκε το πρόβλημα με την θερμοκρασία του νερού

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανθρώπων της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, μέρος του οποίου αποτελεί το κολυμβητήριο του Ηρακλείου της Κρήτης, για την αποκατάσταση του προβλήματος της χαμηλής θερμοκρασίας του νερού.

Μετά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων των ομάδων κολύμβησης και του πόλο (με δηλώσεις του Μάκη Βολτυράκη στην εφημερίδα Πατρις και στο patris.gr) το πρόβλημα λύθηκε στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο.

Πλέον όλα κυλούν κανονικά στις προπονήσεις των ομάδων με τη θερμοκρασία του νερού να είναι η σωστή, ώστε να μην υπάρχουν κίνδυνοι τραυματισμών για τους αθλητές.

Το πρόβλημα είχε να κάνει με την προμήθεια πετρελαίου και το κόστος του, ανοίγοντας παράλληλα τη συζήτηση για το κατά πόσο μπορεί ένα και μόνο κολυμβητήριο να στεγάσει αθλητές και αθλήτριες Εθνικών ομάδων (κολύμβησης και συγχρονισμένης κολύμβησης) και ομάδων πόλο που αγωνίζονται στην Α1 (ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου).

Το Ηράκλειο είναι μια πόλη με 300.000 κατοίκους ως πληθυσμό και ο όγκος των προπονούμενων αθλητών είναι πολύ μεγάλος για τα δεδομένα του κολυμβητηρίου.

Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν κατορθώσει να κρατήσουν το κολυμβητήριο ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, έστω και με λιγότερο ζεστό νερό, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες και αυτό είναι κάτι που τους αναγνωρίζεται από όλους τους συλλόγους.

Πηγή: waterpolonews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook