Βελτιωτικά έργα στα γήπεδα από τον Ανδρογέα…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διεξάγεται η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων του Ανδρογέα  αφού έγιναν οι επισκευές στις μπασκέτες , αλλά και το συνολικό βάψιμο – φρεσκάρισμα όλου του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου στο 19ου Δημοτικό Σχολείο, που θα “σηκώσει” και φέτος το “βάρος” των προπονήσεων.
Σημαντική η συμβολή του γραμματέα της ομάδας κ. Σηφάκη Βαγγέλη, που μαζί με τον προπονητή Παγωνίδη έπιασαν αμέσως “δουλειά” μόλις εντοπίστηκε το πρόβλημα αστάθειας.
“Η βελτίωση του γηπέδου εντάσεται στα ανταποδοτικά τέλη που προσφέρει η ομάδα μας στα σχολεία που συνεργάζεται. Εργασίες βελτίωσης θα γίνουν και σε άλλα σχολικά προαύλια”.
Επίσης η διοίκηση της ομάδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει:
“Tην ολοκλήρωση των έργων βελτίωσης στο 8ο Λύκειο Ηρακλείου, όπου θα αποτελέσει την δεύτερη έδρα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
Μετά την συμφωνία με το διευθυντή του σχολείου επισκευάστηκαν οι μπασκέτες, επιδιορθώθηκαν οι προβολείς του γηπέδου(θα χρειαστούν και νέες λάμπες) και έγινε εξ αρχής η επισκευή στο προαύλιο του σχολείου με αντιολισθητικά χρώματα έτσι ώστε να γίνονται οι προπονήσεις των παιδιών με αυξημένη ασφάλεια αλλά και η εκγύμναση των μαθητών του σχολείου, περιορίζοντας τα προβλήματα ολισθηρότητας στο ελάχιστο. Οι μαθητές του 8ου σχολείου θα ξεκινήσουν την νέα σχολική χρόνια έχοντας στην διάθεση τους ένα καινούργιο γήπεδο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή και τους υποδιευθυντές του σχολείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ομάδας μας για την “στέγαση” των τμημάτων των ακαδημιών.
Καλή σχολική χρόνια και καλή αγωνιστική περίοδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook