Στην Επισκοπή ο Λουμπάκης

Κάτοικος Ρεθύμνου θα είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Νίκος Λουμπάκης, με τον πρώην αμυντικό του Γιούχτα να ανακοινώνεται από την Επισκοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Νίκου Λουμπάκη. Ο Νίκος Λουμπάκης είναι 25 χρονών (έχει γεννηθεί στις 4 Νοεμβρίου του 1992) και αγωνίζεται σε θέση στόπερ και έχει ύψος 1.86μ..

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Εργοτέλη. Μάλιστα ο Νίκος, έφτασε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και στη Super League. Έπειτα ακολουθούσε τη διαδρομή του Μαρτινένγκο μ’ όποια ομάδα αναγράφεται παρακάτω ανά 6 μήνες. Εργοτέλης – Ρούβας, Ρούβας – Εργοτέλης, Εργοτέλης – ΠΑΟ Κρουσώνα, ΠΑΟ Κρουσώνα – Εργοτέλης , Εργοτέλης – ΑΟ Τυμπακίου και τα δύο τελευταία χρόνια είχε γεμάτες συμμετοχές στον Γιούχτα.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής ανέφερε στο aoepiskopis.gr: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Επισκοπής. Το ήθελα πολύ εγώ, το έδειξαν και οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και φυσικά η άνοδος για να φτάσει η ομάδα να αγωνίζεται ξανά στις εθνικές κατηγορίες.
Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Χρειάζεται δουλειά στο γήπεδο και να έχουμε την υγεία μας. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook