Φοβερό παρασκήνιο με Κούγια, Άλλα και παλιές καταγγελίες!

Η μεταγραφή του, πρώην στόπερ του Εργοτέλη, Άλμπι Άλλα ξεσήκωσε αρκετό θόρυβο λόγω των όσων, σοβαρών, είχε πει ο Αλέξης Κούγιας που τον κατηγορήσει για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Πριν από δύο χρόνια, στις 7 Ιουνίου 2015 ο τότε πρόεδρος της Παναχαϊκής, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 4-3, είχε φωτογραφίσει τον Άλμπι Άλλα ως… “χειραγωγημένο” κάνοντας μάλιστα πολύ σοβαρές καταγγελίες για εκείνον. Ο Κούγιας, τότε, είχε κάνει πολύ σοβαρές δηλώσεις – όπως θα διαβάσετε παρακάτω με αποτέλεσμα ο Άλλα να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή – πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον Εργοτέλη.

Δύο χρόνια μετά, ο Αλέξης Κούγιας πήρε στην Λάρισα τον Άλμπι Άλλα και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει για τον Αλβανό στόπερ που μεγάλωσε και ανδρώθηκε, ποδοσφαιρικά, στο Ηράκλειο.

Ο Άλλα, αποτελεί μια ανάλογη περίπτωση με το Ντεγκρά που και πέρυσι τον είχε κατηγορήσει με πολύ σοβαρές καταγγελίες με αποτέλεσμα να τον διώξει από την Λάρισα.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια στις 7 Ιουνίου 2015

«Νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω για την υπέροχη φιλοξενία τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Όσοι ήταν στο γήπεδο απήλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε την τύχη να παίξουν ποδόσφαιρο δύο ομάδες καθαρών προπονητών. Στο ημίχρονο απομακρύναμε έναν ποδοσφαιριστή που είχε προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως και σε πολλά παιχνίδια του β’ γύρου. Σε εμάς έπαιζε δανεικός από άλλη ομάδα. Όμως η προσωπική μου κρίση είναι σχεδόν αλάνθαστη. Έκανα υπομονή. Η Παναχαϊκή δεν είναι ομάδα να δίνει δικαιώματα, να αφήνει σκιές. Μετά τα Χανιά έφυγαν τρεις ξένοι παίκτες. Σήμερα αν μπορούσα, θα τον είχα αντικαταστήσει από το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιριστή και το μάνατζέρ του»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook