Η γιορτή της μητέρας έδωσε… έμπνευση στον Καρβουνιάρη…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Η γιορτή της μητέρας την Κυριακή έδωσε… έμπνευση στον Μιχάλη Καρβουνιάρη για μία απίστευτη αφιέρωση στη μητέρα του Πελαγία  κατά την διάρκεια του ματς της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με την Τριγλία Ραφήνας (3-2).

Ο δυναμικός αμυντικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που είχε διαίσθηση πριν το ματς και πίστευε ότι θα σκοράρει στο τελευταίο του παιχνίδι πριν παρουσιαστεί στον στρατό προετοίμασε το… τελετουργικό που ακολούθησε μετά το γκολ του.

Στα αποδυτήρια υπήρχε ήδη μία ανθοδέσμη την οποία έφερε στον Καρβουνιάρη μετά το γκολ ο φροντιστής του ΙΝΚΑ Σάκης Τραχανατζής.

Ο “Κάρβου” έτρεξε προς την κερκίδα και αφού πέταξε την ανθοδέσμη προς το σημείο που ήταν η μητέρα του της έστειλε για… συμπλήρωμα ένα φιλάκι και σχημάτισε με τα χέρια του και μία καρδιά.

«Σ’ αγαπώ πολύ» φώναξε την ώρα εκείνη η μητέρα του που έμεινε έκπληκτη από τη χειρονομία του γιου της.

Εντωμεταξύ, η διοίκηση, οι προπονητές και οι συναθλητές τους στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχονται στο Θοδωρή Τσικουδάκη και τον Μιχάλη Καρβουνιάρη καλή θητεία στον Ελληνικό Στρατό!

Τα φιλαράκια από το σχολείο, από τον Κισσαμικό, από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, θα συνεχίσουν και πάλι μαζί, καθώς παρουσιάζονται στο ΚΕΥΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου) στη Λαμία.

“Σας ευχόμαστε τα καλύτερα, με τις πιο θερμές ευχές μας για τις υπηρεσίες που θα προσφέρετε στη «μαμά-πατρίδα»”, αναφέρει η ανακοίνωση της Χανιώτικης ομάδας!

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook