Και ο Ατρόμητος τίμησε τον Παράσχο…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο Ατρόμητος, όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πλατανιά στη βράβευση του Γιώργου Παράσχου.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, ήταν αυτός που τίμησε τον 64χορνο τεχνικό για τη συμπλήρωση 500 αγώνων σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Φυσικά, το αξιοσημείωτο γεγονός από αυτή τη βράβευση είναι η φανέλα του Ατρόμητου, η οποία παραδόθηκε στον προπονητή του Πλατανιά με τον αριθμό “112”. Τι είναι το…112; Είναι το σύνολο των παιχνιδιών που έχει κοουτσάρει τον Ατρόμητο ο Παράσχος σε Ελλάδα και Ευρώπη και ειδικότερα τις περιόδους 2005 έως 2007 και 2012 έως 2015.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 64χρονος τεχνικός είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε και την πλακέτα που μου έδωσε την ΠΑΕ Ατρόμητος και ειδικότερα την οικογένεια του κ. Σπανού. “Ξύπνησαν”, ειδικότερα σ’ εμένα, πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Με αυτήν την οικογένεια ήμασταν μαζί 6 χρόνια περίπου, ίσως τα περισσότερα προπονητικά μου χρόνια σε μια ομάδα ανήκουν εδώ. Από εκεί και πέρα, πιστεύω και του χρόνου να έχουν μια ανάλογη πορεία και οι δυο ομάδες. Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου γιατί και εμείς και ο Ατρόμητος κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία και πιστεύω επειδή του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο και πάμε στις 14 ομάδες, εύχομαι να έχουμε μια ανάλογη πορεία πάλι».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook