Ένα μεσημέρι στο “Ελ Πάσο”

Το athleticradio.gr σας μεταφέρει μια ιστορία που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και η οποία πραγματοποιήθηκε με φόντο την Άγρια Δύση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένα μεσημέρι Κυριακής ήταν όταν στο Ελ Πάσο μπήκε μέσα στο γνωστό σαλούν που ονομαζόταν “Football League” ο γηπεδούχος σερίφης. Αντικρίζοντας τους συντρόφους του μέσα στο σαλούν, τους ενημέρωσε ότι έρχονται οι Ινδιάνοι για να πάρουν τα λάφυρα του Ελ Πάσο ζητώντας τους να το παραδώσουν αμαχητί και να πετάξουν λευκή σημαία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την άμεση αντίδραση των συντρόφων του σερίφη του Ελ Πάσο που του επιτέθηκαν φραστικά και όχι μόνο ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως του πέταξαν μέχρι και ποτήρια με ουίσκι – που ως γνωστόν είναι και το ποτό των καουμπόϊδων. Ο σερίφης, τσαντισμένος, αντέδρασε με την αχαριστία των συντρόφων του και προχώρησε στο επόμενο βήμα του σχεδίου που είχε υλοποιήσει. Έδωσε εντολή στους πιο πιστούς του συντρόφους να κλείσουν στην φυλακή τους αντιδραστικούς χαρακτήρας που με λύσσα επιθυμούσαν να πολεμήσουν τους Ινδιάνους ώστε να μην περάσουν αλώβητοι μέσα από το Ελ Πάσο και τα ίδια τους τα σπίτια.

Στην συνέχεια, όταν και έφτασε η ώρα της μάχης, οι Ινδιάνοι έχοντας και βοήθεια εκ των έσω με το κινέζικο “κοράκι” που φορούσε πάντα μαύρα, λεηλάτησαν το Ελ Πάσο με αποτέλεσμα ο σερίφης της πόλης να εκτεθεί στα μάτια των συντρόφων του. Τότε προχώρησε στο πιο διαβολικό μέρος του σχεδίου του: Αντί να φανεί ότι είναι δειλός και λιποτάκτης, έπιασε αιχμαλώτους κάποιους από τους Ινδιάνους ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των συντρόφων του αφού λίγα λεπτά μετά οπισθοχώρησε.

* Η παραπάνω ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook