Συλλέκτης χρυσών μεταλλίων ο Στεφανουδάκης…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, αγωνίστηκε στη σφαιροβολία στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης “9th Grand – Prix – Fazaa International Athletics” που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

 Με καλύτερη βολή στα  8,16 μέτρα,  κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο!

Ο μεγάλος Μεσαρίτης Αθλητής  συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας τιμώντας την “Γαλανόλευκη”, και κάνοντας υπερήφανη την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσαρά!

Δεύτερος πίσω από τον Έλληνα αθλητή ο Astanov, Elvin από το Azerbaijan  με βολή 7,68 και τρίτος ο Nacin, Stanislav (Czech Republic) με βολή 6,54 μέτρα.

Όσον αφορά τον ακοντισμό, ο Μανώλης αγωνίζεται το απόγευμα της Πέμπτης στις 7, στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης. Στη συνέχεια θα πάρει μέρος και στο Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting που διεξάγεται 25 – 27 Μαρτίου.

Ο ίδιος είπε:

“Καλό ήταν το ξεκίνημα της νέα αθλητικής χρόνια. Με επίδοση 8,16 και χρυσό μετάλλιο. Ελπίζω ότι θα συνεχιστεί αυτή η πορεία και στους επόμενους αγώνες.

Ευχαριστώ τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Καλό βράδυ από Ντουμπάι”.

Πηγή: mesaralive.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook