Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Γιάννης Σαμαράς..

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Το διαζύγιο με τον Μιχάλη Μητροτάσιο σηματοδότησε την ανανέωση που θα γίνει στα τμήματα ακαδημιών της ΑΕΚ, με την επιστροφή του Άκη Ζήκου και την συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά.

Ο Σταύρος Λέτσας ανέλαβε το μεταβατικό στάδιο μέχρι το καλοκαίρι, όταν θα αναλάβουν οι δύο άνδρες και σε αυτόν έχουν παραδοθεί όλα τα στοιχεία που είχε συλλέξει ο Μητροτάσιος την τριετία της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Άκης Ζήκος θα περιμένει το καλοκαίρι για να… πιάσει δουλειά. Ο παλαίμαχος παίκτης των κιτρινόμαυρων έχει ήδη αρχίσει από «μακριά» να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σελίδα που αναμένεται να ανοίξει στις ακαδημίες της ΑΕΚ, με αξιολόγηση του ήδη υπάρχοντας ανθρώπινου δυναμικού. Έχοντας πολλά στο μυαλό του, δουλεύει παρασκηνιακά προκειμένου να είναι έτοιμος να γίνει ο άρχοντας των τμημάτων υποδομής.

Στο πλευρό του θα έχει τον πολύπειρο Γιάννη Σαμαρά.

Με πολυετή θητεία στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ο 55χρονος προπονητής θα δουλέψει μαζί με τον Ζήκο, φέρνοντας νέα -για τα ελληνικά δεδομένα- προγράμματα στα τμήματα υποδομής, που θα ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.

Πηγή: sport-fm.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook