Ντεμπούτο για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην Α1…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Όταν ο Δημήτρης Πρίφτης πέρασε στο παρκέ του “Nick Galis Hall” τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, στο τέλος του αγώνα με την Κύμη, πολλοί ενδεχομένως, εκτός Κρήτης, να απόρησαν.

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς;θα αναρωτήθηκαν, αφού μιλάμε για έναν 17χρονο παίκτη που ουδέποτε έχει εμπλακεί (ή αναφερθεί) στα κοινά της πρώτης ομάδας των “κιτρίνων”.

Ο ψιλόλιγνος τύπος με το Νο5, που παρεμπιπτόντως σκόραρε με 13” να μένουν στο παιχνίδι, δεν είναι βέβαια άγνωστος σε όσους ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής του Άρη. Πρόκειται για ταλεντάκι που έχει “τσιμπήσει” η ομάδα της Θεσσαλονίκης εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, από την Κρήτη.

Με τα αποτελέσματα να είναι τέτοια που δικαιολογούν απόλυτα την παρουσία του στη δωδεκάδα της χθεσινής (10/12) αναμέτρησης. Έστω κι αν η είσοδος σε αυτή προέκυψε από… σπόντα (βλ. οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, Έρικ Μπάκνερ και Βασίλης Καββαδάς είναι στα “πιτς”.

Μέλος του παιδικού (αρχικά) και του εφηβικού (εν συνεχεία) είναι από τους παίκτες που στη Θεσσαλονίκη προσδοκούν να κάνουν μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας. Βρίσκεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια στα κλιμάκια των “μικρών” εθνικών ομάδων, δείχνοντας πως έχει τις προοπτικές να προσφέρει σε βάθος χρόνου.

Παρεμπιπτόντως, για όποιον ακούει το όνομά του και κάτι του θυμίζει, θα σας αναφέρουμε πως είναι ο δίδυμος αδερφός του Γιώργου Καλαϊτζάκη, που αγωνίζεται από πέρσι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Συνυπήρξαν στον Άρη, αλλά από το καλοκαίρι του 2015 ο ένας εκ των δύο έκανε το ταξίδι για την Αθήνα, όπου βρίσκεται και το τρίτο παιδί της οικογενείας. Η αδελφή τους, που σπουδάζει τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα.

Από το “δίδυμος”, αντιλαμβάνεστε πως η συγκλονιστική ομοιότητα των δυο τους μόνο τυχαία δεν είναι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η ομοιότητά τους είναι… τρομακτική αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Κλισέ μεν, αντικατοπτρίζει την αλήθεια δε.

Όσο για το ποιος είναι καλύτερος; Οι ίδιοι θα μπορούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα, μιας και ο ανταγωνισμός (σε σημείο πλάκας) μεταξύ τους είναι “έντονος”.

ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook