Πένθος στον Α.Ο. Χανιά με τον χαμό του Θανάση Λουκανίδη..

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ενας άνθρωπος που αγαπήθηκε πολύ στα Χανιά, θητεύοντας ως προπονητής στον ΑΟΧ, ο Θανάσης Λουκανίδης, δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, καθώς “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο Λουκανίδης, είχε θητεύσει στον πάγκο του ΑΟΧ σε τρεις διαφορετικές περιόδους, εν αρχή το 1970-71, στη συνέχεια το 1982-83 και, τέλος, 10 χρόνια μετά όταν η χανιώτικη ομάδα πανηγύρισε την άνοδο από το τότε περιφερειακό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική. Σε όλες του τις θητείες ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο του ΑΟΧ και ειδικότερα οι πιο παλιοί θα έχουν να θυμούνται την καλοσύνη και την ευγένεια αυτού του ανθρώπου.

Ο Λουκανίδης γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1936 στη Δράμα, παίζοντας στη μεγάλη τότε ομάδα της Δόξας Δράμας στην Α’ Εθνική, ενώ το 1962 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Ακόμα αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο στην Α’ Εθνική.

«Ο Θανάσης Λουκανίδης όπως και ένα χρόνο πριν ο Σάββας Παπάζογλου έθεσαν τις βάσεις για την χρυσή εποχή του ΑΟΧ η οποία διήρκεσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70 όταν η ομάδα φλέρταρε με την άνοδο στην Α’ Εθνική», τονίζει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των “Χανιώτικων Νέων” ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΟΧ Τάσος Ψαλλιδάκης.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook