Εντυπωσιακό στατιστικό για τον Πλατανιά…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Εναν χρόνο και πλέον, για την ακρίβεια… 14 ολόκληρους μήνες έχει να κερδίσει πέναλτι σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Πλατανιάς, σε ένα στατιστικό πραγματικά εντυπωσιακό.

Αυτό το στατιστικό θα μπορούσε να είχε σταματήσει εφόσον ο Σκουλάς υποδείκνυε στο 90ο λεπτό προχθές στο Καυτανζόγλειο την άσπρη βούλα τη στιγμή που οι αμυντικοί του Ηρακλή κάνουν… σάντουιτς τον Καρυπίδη κι αφού πρώτα τραβιέται πέφτοντας στο έδαφος.

Το θέμα για τον Πλατανιά είναι ότι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, αφού σε κάθε παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς υπάρχουν φάσεις όπου ο Πλατανιάς αδικείται και για την ακρίβεια δεν του σφυρίζονται αυτά που δικαιούται. Μία τέτοια φάση είναι το πέναλτι που δεν δίνει ο Σκουλάς στο Καυτανζόγλειο και πράγματι στην κριτική μετά τον αγώνα μπορεί να στέκονται όλοι στις μεγάλες φάσεις του Γιακουμάκη αλλά όλα θα άλλαζαν εφόσον ο Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή αλλά που ανήκει στην ΕΠΣ Σερρών, διαιτητής, καταλόγιζε το πέναλτι.

Να σημειωθούν μάλιστα και τα παράπονα που υπάρχουν και μέσα στην ΠΑΕ, όταν ήδη έχει εκδοθεί ανακοίνωση διαμαρτυρίας, με τον Πλατανιά να έχει χαρακτηρίσει «ανεπαρκή» τον Σελίμο μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σημειώνεται ότι τελευταίο πέναλτι για τον Πλατανιά είναι στο περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν ο Ντίνας είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο “Καραϊσκάκη”, που εν τέλει έληξε με νίκη του Ολυμπιακού με 3-1. Ηταν 12 Σεπτεμβρίου 2015…

Πηγή: haniotika-nea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook