Πρώτος μάγκας ο Πετράκης!

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού και πλέον με τους 13 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει βρίσκεται μόνος στην 3η θέση έχοντας και ένα ματς λιγότερο με τον Λεβαδειακό εντός, όπου με νίκη θα περάσει μόνος στην 2η θέση!

Ο Κρητικός τεχνικός της Ηπειρώτικης ομάδας, τόνισε πως η ομάδα του δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ή Λέστερ.

“Είμαστε ακόμα στην 6η αγωνιστική για μας, 7η για τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να φτάσεις κάπου και ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθείς. Δεν ψηλώσαμε ξαφνικά. Το ξέρουν οι παίκτες και δεν πρέπει να χάσουμε την ηρεμία μας.

Η διαφορά μας είναι ότι οι ρολίστες έγιναν πρωταγωνιστές. Τα παιδιά που απαρτίζανε σήμερα την ενδεκάδα δεν ήταν πρωταγωνιστές πέρυσι. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Πόσο δουλεύουμε και πόσο εξελισσόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος που συμβαίνει αυτό που εσείς αποτιμάτε. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς.

Για το αν ο ΠΑΣ πάει να γίνει Λέστερ της Ελλάδας:

“Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, μόνο ζημιά θα μας κάνει, ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, ούτε Λέστερ. Δύσκολα χτίζεις, εύκολα το χαλάς, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, θα δούμε που θα μας πάει αυτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook