Ο Εργοτέλης τίμησε τη σύγχρονη «ιστορία» του…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Ρόδο στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης τίμησε τη σύγχρονη «ιστορία» του και πλέον προχωράει στο μέλλον ΕΝΩΜΕΝΟΣ και ΙΣΧΥΡΟΣ!

βραβευσεισ εργοτελησ

Έγιναν οι κάτωθι βραβεύσεις:

1. Ο νέος Πρόεδρος των ΚΑΝΑΡΙΩΝ, Γιώργος Σεραφειμίδης, βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γιάννη Δασκαλάκη, για την ανιδιοτελή προσφορά του στα δύσκολα χρόνια του Συλλόγου.

2. Ο πρόεδρος του Μαρτινέγκο, Σπύρος Βρέντζος, βράβευσε τον Νίκο Τζώρτζογλου, επίτιμο πρόεδρο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και μέλος του «διδύμου» που άλλαξε την ιστορία του Εργοτέλη. Λόγω προσωπικού προβλήματος της τελευταίας στιγμής, ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του παρέλαβε ένα άλλο ιστορικό στέλεχος και στενός συνεργάτης του Νίκου στον Εργοτέλη, ο Γιώργος Στειακάκης, Πρόεδρος των ΝΕΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ και μέλος του ΔΣ του ΓΣ.

3. Ο Αντιπρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γιώργος Γρυσμπολάκης,βράβευσε τον Γιώργο Σουλτάτο, επίτιμο πρόεδρο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, μέλος του «διδύμου» που άλλαξε την ιστορία του Εργοτέλη.

4. Ο Πρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Γιώργος Βρέντζος, βράβευσε τον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη, πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, τον άνθρωπο που οραματίστηκε έναν διαφορετικό Εργοτέλη κι ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εγγονός του αείμνηστου και συνονόματος Απόστολος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook