Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Επειδή το οτι δεν μιλάμε τόσο καιρό, δεν τα γράφουμε ή δεν το… κάνουμε θέμα μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία, θέλουμε να δοθεί επιτέλους μία ειλικρινής και σοβαρή απάντηση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου και την ηγεσία της.

Γίνεται μία φορά, λέμε είναι τυχαίο, γίνεται δεύτερη το κάνουμε… “γαργάρα” αλλά να γίνει και.. τρίτη φορά, ε όχι πάει πολύ και δεν μας αξίζει κύριε Κουναλάκη και λοιποί κύριοι του ΣΔΠΗ.

Ο Αthletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr για μία ακόμα φορά ξεχάστηκε (!!) να προσκληθεί σε εκδήλωση σας και ενώ συναδέλφους από όλα τα άλλα Μέσα της πόλης τους πήρατε προσωπικά τηλέφωνο. Και δικαιολογίες του… στιλ, οτι προσκλήθηκε ένας από κάθε Μέσο δεν ευσταθούν γιατί υπήρξαν Μέσα που είχαν στο τραπέζι που κάνατε στην Ταβέρνα “Πετούσης” την Δευτέρα, παραπάνω από ένα άτομα ή εμείς δεν είμαστε, αν δεν το γνωρίζετε μόνο ένα Μέσο. Είμαστε και Ραδιόφωνο και σαϊτ. Και η θέση μας ήταν και πάλι κενή.

Είναι ντροπή να στέλνετε επιλεκτικά προσκλήσεις. Κρίμα, πραγματικά και θέλουμε να πιστεύουμε οτι το θέμα δεν είναι προσωπικό.

Α, και το θέμα μας δεν είναι τα… κεφτεδάκια ή τα σουβλάκια. Καλή σας όρεξη! Και καλή σεζόν και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας έστω και αν μας αγνοείται προκλητικά επιδεικτικά…

Μανώλης Θέμελης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook