Ο Ρόι Κάρολ δεν ξεχνάει την Ελλάδα…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο πρώην πορτιέρε του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, υπογράμμισε πως το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα, του άλλαξε τη ζωή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για το οποίο προετοιμάζεται.

Αρχικά, ο Κάρολ τόνισε:

«Η παρουσία μου στην Ελλάδα μου άλλαξε τη ζωή. Όχι εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκεί παραμένω “τρελός”, αλλά έξω από αυτόν. Επηρέασε αισθητά τον τρόπο ζωής μου».

Στη συνέχεια, ο 38χρονος τερματοφύλακας δήλωσε για τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας:

«Μεγαλώνοντας στη Β.Ιλανδία θυμάμαι τη δεκαετία του 80 και του 90, θυμάμαι τον ευατό μου να παρακολουθεί σαν μικρό παιδί την ομάδα μας να αγωνίζεται στο Euro του 1986. Τώρα όλος ο κόσμος θα μας παρακολουθήσει στα γήπεδα της Γαλλίας. Στους δρόμους όλοι μας εύχονται καλή επιτυχία. Αυτό είναι και το ομορφότερο κομμάτι στον αθλητισμό. Γίνεσαι ήρωας. Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε μέσα στις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, όμως από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως επαγγελματίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook