O Kοζανίδης βρέβευσε τον Γωνιωτάκη

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο “Γώνιω” έκανε γνωστή την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση.

Την τιμητική πλακέτα στον “Γώνιω”, που έκανε γνωστή την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση έπειτα από σημαντική καριέρα, απένειμε ένας ακόμα σπουδαίος παίκτης, που “έγραψε” τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει ακόμα να “μαγεύει” ακόμα παρά τα 43 χρόνια του, ο Στέλιος Κοζανίδης.

Μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook ο Άρης Ρεθύμνου δημοσίευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο “Δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει όποια φανέλα έχουν φορέσει”.

Ο “Γώνιω” τίμησε τις φανέλες του Εργοτέλη, του ΠΑΝΟ Μαλίων, του Ηροδότου, του Αστέρα Ρεθύμνου, του Α.Ο. Χανιά, της Επισκοπής, ενώ είχε κι ένα μικρό διάστημα στην Κύπρο με την Αλκή. Από την περασμένη σεζόν κοσμούσε τα γήπεδα του τοπικού με τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Έχει συνολικά στην καριέρα του 6 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 24 με 3 γκολ στη Β’ Εθνική, 132 με 39 γκολ στη Γ’ Εθνική και μία συμμετοχή σε μπαράζ ανόδου για την Α’ Εθνική. Στο Κύπελλο Ελλάδας μετράει 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο “Κόζα” φόρεσε τις φανέλες ΕΑΡ, ΟΦΗ, Αθηναϊκού, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικού Αστέρα, Φωστήρα, Χαλκηδόνας, Αναγέννησης Άρτας, Ηλυσιακού, Αστέρα Ρεθύμνου, Παναχαϊκής, Παναιγιάλειου, ΠΑΟ Ρουφ, Επισκοπής, Ερμή Ζωνιανών και Πανθηραϊκού, πριν επιστρέψει ξανά στο Ρέθυμνο για τον Άρη.

Μετράει συνολικά 442 συμμετοχές και 91 γκολ στις Εθνικές κατηγορίες (Α’ Εθνική 65-8, Β’ Εθνική 194-52, Γ’ Εθνική 183-31 και παράλληλα στο Κύπελλο Ελλάδας 47 συμμ.-6 γκολ και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2 συμμετοχές).

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook