Προς παραμονή στην Καβάλα ο Ταουσιάνης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Οι διοικούντες τον Α.Ο Καβάλα προσανατολίζονται σε ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό.

Το ξεκίνημα του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της Καβάλας μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο ωστόσο, ο Κρητικός προπονητής κατάφερε, με πίστη στη δουλειά του, να αντιστρέψει τα δεδομένα και να οδηγήσει τους «αργοναύτες» σε ένα αίσιο τέλος στη φετινή τους περιπλάνηση στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.

Οι πέντε συνεχόμενες νίκες που πραγματοποίησαν, αρχής γενομένης από το ματς της 30ης αγωνιστικής με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα και με αποκορύφωμα το διπλό γοήτρου στη Δράμα απέναντι στη Δόξα το απόγευμα της Κυριακής, δημιούργησαν σκηνικό ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αναμένεται να επαληθευθεί αφού έχει οριστεί, όπως ενημέρωσε και η ιστοσελίδα «kavalagoal.gr», το ραντεβού της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ με τον Γιάννη Ταουσιάνη, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της μέχρι τώρα συνεργασίας τους, τους τελευταίους 2,5 μήνες, ο οποίος εν τέλει χαρακτηρίζεται θετικός.

Ταυτόχρονα, μάλιστα, θα γίνει και η συζήτηση για την συμπόρευση και την επόμενη σεζόν, που όλα δείχνουν πως αποτελεί τυπική διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Καβάλας θα προχωρήσει και στην εισήγησή του για τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να μείνουν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά και για εκείνους των οποίων η παρουσία δεν κρίνεται απαραίτητη.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Μαΐου, ενώ δύο μέρες μετά ο Γιάννης Ταουσιάνης θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Τέλος, την αποθέωση γνώρισαν από τους φιλάθλους της Καβάλας οι ποδοσφαιριστές κατά την άφιξη του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στη Δράμα.

Πηγή: pamebala

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook