Σπουδαίο ρεκόρ στο φετινό Καμπιονάτο πέτυχε ο Καρνέζης…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ένα σπουδαίο ρεκόρ πανηγυρίζει από την Κυριακή ο Ορέστης Καρνέζης με τα χρώματα της Ουντινέζε. Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλο το το ματς απέναντι στην Κάρπι για την 38η και τελευταία αγωνιστική και έγινε έτσι ο μοναδικός παίκτης στη φετινή Serie A που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό, παίζοντας δηλαδή 3.420 λεπτά.

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα ο γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας μοιραζόταν την πρωτιά με τον Εμιλιάνο Βιβιάνο της Σαμπντόρια αλλά στο φινάλε το ρεκόρ έγινε αποκλειστικά δικό του, αφού στο ματς με την Γιουβέντους ο Βιτσέντσο Μοντέλα άφησε στον πάγκο τον Βιβιάνο (έμεινε έτσι στα 3.330 λεπτά) και έδωσε γάντια βασικού στον Μπρινιόλι.

Ο Βιβιάνο υποχώρησε μάλιστα και από τη 2η θέση όσον αφορά στους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό Καμπιονάτο αφού τον ξεπέρασε ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου, με τον Ρουμάνο κίπερ να χάνει μόνο 19 λεπτά μέσα στη σεζόν εξαιτίας της αλλαγής που έγινε στο ματς με την Φροζινόνε.

Σημειώνεται πως πέρα από τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, το ρεκόρ σε λεπτά συμμετοχής στη φετινή Serie A ανήκει στον Ραούλ Αλμπιόλ (3.240 λεπτά), με τον στόπερ της Νάπολι να χάνει μόνο τα ματς με Κιέβο και Φιορεντίνα όντας τιμωρημένος.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook