Σοκ με Μοντραγκόν που είχε έρθει στο Ηράκλειο πριν πέντε χρόνια….

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση πως ο εμβληματικός γκολκίπερ της Κολομβίας, Φαρίντ Μοντραγκόν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ο 44χρονος παλαίμαχος άσος εισήχθη σε κλινική, μετά από υπερβολική κατανάλωση αντικαταθλιπτικών. Το κανάλι “RCN” μετέδωσε πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή να βάλει “τέλος” στη ζωή του, έπαιξε ο χωρισμός από τη σύζυγό του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου και η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε επηρεάσει ψυχολογικά τον Μοντραγκόν. Οι ιατροί του νοσοκομείου του έκαναν πλύση στομάχου προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος.

Λίγες ώρες αργότερα, ο θεράπων ιατρός, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Την Τρίτη το βράδυ, ο Φαρίντ Μοντραγκόν εισήχθη στην κλινική, μετά από υπερβολική κατανάλωση αντικαταθλιπτικών. Ο ασθενής είναι καλά στην υγεία του, ενώ βρίσκεται κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Ο Φαρίντ θέλει να ευχαριστήσει τα ΜΜΕ και τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και το ενδιαφέρον τους”.

Ο Μοντραγκόν είχε έρθει με την τότε ομάδα του Φιλαδέλφια Γιούνιον στο Ηράκλειο τον Φλεβάρη του 2011 για το φιλικό με τον Εργοτέλη.
Το φιλικό είχε λήξει ισόπαλο 1-1 ενώ ο έμπειρος πορτιέρε είχε μιλήσει στην εφημερίδα “Athletic Press” για το καταπληκτικό γκολ που είχε σημειώσει ο Ζιοβάνι, στο ματς του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ.
“Ήταν γκολάρα. Το θυμάμαι σαν χθες. Ήταν ένα καταπληκτικό γκολ. Κακή στιγμή για μένα και για την τότε ομάδα μου. Τρομερή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αξέχαστη εμπειρία…”.
Ο Μοντραγκόν ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2014 στην Ντεπορτίβο Κάλι και μάλιστα σε ηλικία 43 ετών και 3 ημερών έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ξεπερνώντας τον Καμερουνέζο, Ροζέ Μιλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook