Από νίκη σε νίκη πάει την Δόξα Λευκάδας ο Τακιανός…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Δόξα Λευκάδας με τον Φώτη Τακιανό στον πάγκο της, με τους  «νησιώτες» να επικρατούν με 81-78 του πολύ δυνατού Εθνικού, και να ανεβαίνουν βαθμολογικά.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στο «lefkadasportnews.gr» τόνισε ότι η ομάδα του κυριάρχησε επί του αντιπάλου για σαράντα αγωνιστικά λεπτά:

«Δεν θα συμφωνήσω στο εύκολο-δύσκολο. Ήταν μία νίκη που κυριαρχήσαμε του αντιπάλου επί 40’, το δύσκολο δεν το βλέπω μέσα σ’ αυτή την επικράτηση. Ήμασταν από το πρώτο δευτερόλεπτο επάνω, ελέγχαμε το παιχνίδι για 40’ και μείωσε ο αντίπαλος με μια αντεπίθεση απελπισίας θα έλεγα και φυσικά συν το ότι ήμασταν κουρασμένοι κι εκτός συγκέντρωσης, και νομίζω ότι ήταν τελικά μια επικράτηση δίκαιη που και στα 40’ δείξαμε ότι ελέγχουμε το παιχνίδι».

Για την συνέχεια ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να υπερβάλουμε με το θέμα των τριών νικώ. Καταρχήν θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να μην αρχίσουμε να αναθεωρούμε τους στόχους μας. Ο στόχος από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ήταν να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται πως θα το αντιμετωπίσουμε. Βασικό, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει τι προβλήματα έχουμε μέσα στη βδομάδα, είναι ότι κερδίσαμε με την απουσία του Ιωάννου για ακόμα ένα παιχνίδι. Είχαμε τον Καρύδα που από το Σάββατο το βράδυ ήταν με μία ίωση και μπήκε κι έκανε μια ελαφριά προπόνηση τη Πέμπτη και τη Παρασκευή. Και το ίδιο πράγμα αντιμετωπίσαμε με τον Κέντζο, ο οποίος μπήκε από Τετάρτη, που το παιδί στο τέλος του παιχνιδιού μου είπε ‘coach βγάλεμε έξω δεν νιώθω καλά, θα λιποθυμήσω’. Καταλαβαίνεται ότι όλα αυτά πρέπει να λέγονται και με τη λογική ότι δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ μέσα στη βδομάδα να ετοιμάσουμε το παιχνίδι, αλλά και με τη λογική ότι τα παιδιά δείχνουν σθένος και ψυχικά αποθέματα. Και με έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Εθνικού, με ποιοτικούς παίκτες, με μεγάλο ρόστερ. Ανταποκριθήκαμε έτσι όπως σας είπα προηγουμένως».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook