Video / Μόνο στο… “Ελλάντα”!

Μόνο στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να γίνουν θέμα σε εκπομπή, οι κωμικοτραγικές εικόνες με τους τραυματιοφορείς του αγώνα με τον Εργοτέλη. Και μάλιστα οι πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζονται σαν ήρωες… ριάλιτι!

“Αγανακτήσαμε από την κούραση, γιατί χρειάστηκε πολλές φορές να μπούμε μέσα και να μεταφέρουμε τους τραυματίες. Ο συγκεκριμένος δεν συνεργαζόταν” σημείωσαν με χιούμορ μεταξύ άλλων οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας. Με λίγα λόγια, ε τον μαλάκα τον Λεονάρντο Κούτρη που είχε και το… θράσος να ζητήσει να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου επειδή ήταν τραυματίας. Που δεν… συνεργαζόταν το “κακό παιδί” και δημιούργησε προβλήματα στους δύο τραυματιοφορείς.

Όσον αφορά τον Αρναούτογλου, αυτόν δεν τον αδικούμε. Αυτός φέρνει… “νούμερα” (κυριολεκτικά) στην εκπομπή του και η τηλεθέαση είναι εκείνη που μένει σε όλους. Γιατί σε μια άλλη, σωστή χώρα, όχι μόνο δεν θα τους καλούσαν σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά δεν θα τους άφηναν να μπαίνουν στο γήπεδο. Όχι, γιατί έπεσαν – αυτό είναι ανθρώπινο – αλλά γιατί αυτό το περιστατικό έχει καταντήσει αηδία πλέον με τους ίδιους να έχουν γίνει… σταρς!

Δείτε τι είπαν και πήγαν να βγουν και από… πάνω!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook