MVP και με νέο… ρολόϊ ο Ανέστης Αναστασιάδης

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό νικητής στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της Καλλονής της σεζόν 2014-2015 είναι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Ανέστης Αναστασιάδης!

O κεντρικός αμυντικός της Καλλονής στην ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας και της σελίδας της ομάδας στο facebook αναδείχθηκε MVP έχοντας πρώτα λάβει την επιβράβευση των δημοσιογράφων που τον ανέδειξαν MVP στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λέσβου παρέλαβε σε ειδική τελετή το μοναδικό TISSOT T-TOUCH EXPERT TITANIUM προσφορά της SWATCH GROUP GREECE και του καταστήματος Κόσμημα-ΓΕΩΜΗΛΑΣ.

Την απονομή έκανε o ιδιοκτήτης του καταστήματος Φώτης Γεωμηλάς ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την SWATCH GROUP GREECE και την TISSOT για την προσφορά του ρολογιού σε αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αναστασιάδη για την απόδοσή του καθώς και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Από τη μεριά του ο Ανέστης Αναστασιάδης αφού παρέλαβε το ρολόι ευχαρίστησε το κατάστημα Κόσμημα-ΓΕΩΜΗΛΑΣ και τη SWATCH GROUP GREECΕ για το βραβείο καθώς και τον κόσμο που τον ανέδειξε πρώτο στην ψηφοφορία που διεξήχθη.

Ο ίδιος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook