O Λεβαδειακός έκανε ήδη την πρώτη κρούση στον Σηφάκη…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο Μιχάλης Σηφάκης «αναγεννήθηκε» με τη φανέλα του Λεβαδειακού και το φινάλε της σεζόν θα τον βρει «ελεύθερο πουλί». Η ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή πορτιέρο λοιπόν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα των Βοιωτών και προσωπικά του Γιάννη Κομπότη.

Οι «μνηστήρες» για τον Ηρακλειώτη κίπερ δεδομένα θα είναι αρκετοί, ωστόσο και το αφεντικό των «πράσινων» έχει αποδείξει πως έχει τον δικό του τρόπο στις δύσκολες υποθέσεις. Αλλωστε πέρσι τέτοια εποχή ελάχιστοι πόνταραν στην παραμονή του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος προερχόταν από μια σούπερ σεζόν. Κι όμως ο Γιάννης Κομπότης με προσωπικούς χερισμούς έπεισε τον κάπτεν των Βοιωτών να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα πράσινα.

Σύφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Λεβαδειακού ήδη έχει κάνει μια πρώτη κρούση στον Σηφάκη προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το οικονομικό. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η διοίκηση των «πράσινων» προτίθεται να προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών του προκειμένου να συνεχίζει υπερασπίζεται την εστία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο να είναι για δεύτερη σερί σεζόν κάτοικος Βοιωτίας, ωστόσο δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του, από τη στιγμή που έχει κάνει εξαιρετική σεζόν.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook