O Πλατανιάς στηρίζει την δράση των Γιατρών του Κόσμου…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στηρίζει την αξιέπαινη δράση των Γιατρών του Κόσμου, «Λίγο γάλα για πολλά παιδιά», με στόχο να «δημιουργηθεί» ένα -όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και ψηλότερο- δέντρο από γάλατα.

Η δράση θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.
Συνδιοργατές είναι ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Στόχος της δράσης αυτής, όπως επισημαίνουν οι Γιατροί του Κόσμου, «είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γάλατα, τα οποία θα δοθούν σε συμπολίτες μας, που τα έχουν ανάγκη».

Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται στα Χανιά για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πέρυσι είχε υλοποιηθεί με επιτυχία στην πλατεία 1866 (φωτογραφία).

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

“Οι Γιατροί του Κόσμου/Medecins Du Monde, είναι μία διεθνής, ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Δραστηριοποιείται τηρώντας αυστηρά την επιχειρησιακή της ανεξαρτησία, με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των πληθυσμών και τις δυνατότητες των ομάδων της να προσφέρουν βοήθεια σε μεγάλες, αλλά και σιωπηρές κρίσεις του πλανήτη μας.

Στην Ελλάδα, οι Γιατροί του Κόσμου ιδρύθηκαν το 1990 και αποτελούν ένα από τα 14 τμήματα του διεθνούς δικτύου της οργάνωσης. Συμπληρώνοντας 24 χρόνια συνεχούς δράσης το 2014, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση, η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook