Έντονη φημολογία οτι ο Μάντζιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Μακριά από τη Λιβαδειά φέρεται να βλέπει το μέλλον του ο Βαγγέλης Μάντζιος. Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη βοιωτική πόλη, η οποία θέλει τον Ελληνα στράικερ και πρώτο βιολί των «πρασίνων» την περασμένη σεζόν να επιθυμεί την αποχώρηση από τον σύλλογο.

Ο Μάντζιος παραμένει σκιά του καλού του εαυτού στο πρωτάθλημα δίχως να έχει βρει δίχτυα και το ντεφορμάρισμά του μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ο 31χρονος ψηλόσωμος επιθετικός δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις… δεύτερες σκέψεις ως προς την προ μηνών απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του Λεβαδειακού.

Μετά την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του (12 γκολ σε 29 ματς) περίμενε να εξαργυρώσει τη σούπερ χρονιά με μεταγραφή σε ένα πιο δυνατό κλαμπ, αλλά δεν αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να επιλέξει τον σύλλογο που τον ήθελε περισσότερο (σ.σ. Λεβαδειακός) και τον περίμενε υπομονετικά ως την τελευταία στιγμή, αλλά που ενδεχομένως να μην κάλυπτε τις φιλοδοξίες του. Οπως και να έχει, δεσμεύεται με συμβόλαιο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η διοίκηση του Λεβαδειακού. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιανουάριο.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook