Για ποιον πήγαιναν οι “μπηχτές” του Δασκαλάκη;

Για τον Γιάννη Δασκαλάκη έχουν όλοι να λένε μια καλή κουβέντα. Ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο με άριστο χαρακτήρα που δεν δημιουργεί αντιπάθειες. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν πρόεδρο χαμηλών τόνων που αποφεύγει τις συγκρούσεις, κάτι το οποίο έχουμε διαπιστώσει κατά την διάρκεια της παρουσίας του σε αυτήν την θέση. Όλα […]

Για τον Γιάννη Δασκαλάκη έχουν όλοι να λένε μια καλή κουβέντα. Ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο με άριστο χαρακτήρα που δεν δημιουργεί αντιπάθειες. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν πρόεδρο χαμηλών τόνων που αποφεύγει τις συγκρούσεις, κάτι το οποίο έχουμε διαπιστώσει κατά την διάρκεια της παρουσίας του σε αυτήν την θέση.

Όλα τα παραπάνω είναι και οι λόγοι που οι σημερινές του τοποθετήσεις δημιουργούν εύλογες απορίες κάνοντας αναφορές που χαρακτηρίζονται αιχμηρές. Ο Δασκαλάκης άφησε σαφείς αιχμές για την στάση του Δημοσίου απέναντι σε ομάδες που έχουν οφειλές λέγοντας ότι “εμείς δεν καταφεύγουμε σε νομικά κόλπα για να γλυτώσουμε χρήματα” – αναφορά που δεν πέρασε απαρατήρητη. Όπως επίσης δεν πέρασε απαρατήρητη και η αναφορά περί… “Λαθών των προηγούμενων χρόνων από άλλους που ο Εργοτέλης πληρώνει τώρα και θα πληρώνει”.

Μπηχτές που δεν πέρασαν απαρατήρητες από πολύ κόσμο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook