Κάνει υπομονή αλλά άφησε και αιχμές ο Νίκος Παπαδόπουλος…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Υπομονή για τις εξελίξεις στον Ηρακλή κάνει ο παλαίμαχος παίκτης του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, που άφησε αιχμές για συναδέλφους του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM:

Για τον Ηρακλή: «Περιμένω και εγώ τις εξελίξεις. Έχω ενημερωθεί για κάποια πράγματα που γίνονται όσο έχει να κάνει με τον επενδυτή, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Δεν έχω επαφές με την διοίκηση, έκανα τον προγραμματισμό μου και είπα τις απόψεις μου για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα την νέα περίοδο.

Στην διάρκεια των πλέι οφ υπήρχαν προπονητές που μιλούσαν με τους ποδοσφαιριστές μου και ήταν κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Το διασταύρωσα με τους παίκτες μου και ήταν τελείως άκομψο.

Εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ήταν κάτι που με πείραξε πάρα πολύ.

Είναι κάποιοι συνάδελφοι που δεν σέβονται τίποτα. Από την μέρα που ανέλαβα τον Ηρακλή έκανα μια τεράστια προσπάθεια σε μια δύσκολη περίοδο. Το παλέψαμε και αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, ίσως μιλούσαμε διαφορετικά σήμερα. Η Ομάδα αυτή την στιγμή είναι σε δύσκολη κατάσταση και εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον επενδυτή και ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του».

Για το αν αναλάμβανε την ομάδα πιο νωρίς: «Θεωρώ ότι αν αναλάμβανα την ομάδα πιο νωρίς θα τα είχαμε καταφέρει. Δεν είχα αρκετό καιρό να δουλέψω και υπήρχαν αρκετά προβλήματα».

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook