Στρατάκη, Πιλάτου, Σμπώκος λένε “Ναι” στο Run Greece στο Ηράκλειο…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Με εντατικό ρυθμό και κεντρικό σύνθημα «Ελάτε να διασχίσουμε όλοι μαζί την πόλη του Ηρακλείου, με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε, βαδίζοντας ή τρέχοντας», συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τους αγώνες δρόμου με την ονομασία Run Greece Ηράκλειο.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν  ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την Κυριακή 27 Απριλίου.

Την διοργάνωση αναμένεται να στηρίξουν με την συμμετοχή πρώην αθλητές της πόλης, που στο παρελθόν ξεχώρισαν με τις αγωνιστικές τους εμφανίσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς, η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο έπταθλο Αργυρώ Στρατάκη, η Στέλλα Πιλάτου που παραμένει μια από τις καλύτερες ελληνίδες όλων των εποχών στο μήκος, ο Θωμάς Σμπώκος, ένας από τους γρηγορότερους έλληνες όλων των εποχών, αλλά και ο πρωταθλητής της δισκοβολίας Σπύρος Αραμπατζής.

Στους αγώνες θα πάρουν ακόμη μέρος το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Παναγιώτης Αντωνακάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης. Με τη συμμετοχή τους αυτή οι βετεράνοι αθλητές που αποτελούν πρότυπα για την αθλητική νεολαία της πόλης, στέλνουν σε όλους του το μήνυμα για ένα νέο τρόπο ζωής μέσα από την αθλητική  δραστηριότητα και το μαζικό αθλητισμό.

Οι εγγραφές αναμένεται να αυξηθούν ραγδαία μέχρι και το Σάββατο 26 Απριλίου παραμονή των αγώνων.

Από Τρίτη 22 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου, οι εγγραφές θα συνεχιστούν και ηλεκτρονικά αλλά υποβάλλοντας έντυπη αίτηση σε ένα παρακάτω σημεία:

–   Περιφέρεια Κρήτης, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, 1ος όροφος (από 08.00 έως 15.00). Τηλ.:  2813 400244  & 2813 400243
–   Δήμος Ηρακλείου, Tμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Δημοτικό Κτίριο Ανδρόγεω, 3ος Όροφος (από 08.00 έως 14.30).  Τηλ.:  2813 499203
–  Γραφείο Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα – Χανιώπορτα (από 09.00 έως 14.00 και 17.00 έως 20.00). Τηλ.:  2810253587.

Τέλος εάν υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί συμμετοχής, οι εγγραφές θα συνεχιστούν και το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο – Θύρα 1, (10.00 – 20.00),  από όπου θα πρέπει να περάσουν όλοι οι δρομείς για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και τα αντίστοιχα αναμνηστικά (μπλουζάκι κ.λ.π.).

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή το πρωί πριν από τους αγώνες δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook