Εκλογές και …χορός στον «Γαλανόλευκο Φάρο»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας, θα είναι οι υψηλοί προσκεκλημένοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» στον ετήσιο χορό που διοργανώνουν στα Χανιά, στις 29 Ιανουαρίου. Την προσεχή Τετάρτη ο Γαλανόλευκος Φάρος, προχωράει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον […]

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας, θα είναι οι υψηλοί προσκεκλημένοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» στον ετήσιο χορό που διοργανώνουν στα Χανιά, στις 29 Ιανουαρίου.

Την προσεχή Τετάρτη ο Γαλανόλευκος Φάρος, προχωράει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Φλέκκα, να επανεκλέγεται, καθώς δεν υπάρχει δεύτερο ψηφοδέλτιο. Η καινοτομία του νέου ψηφοδελτίου είναι τα στελέχη που έχει σε 23 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ένδειξη της εξάπλωσης του συνδέσμου της Εθνικής σε όλη τη χώρα.

Στον «Φάρο επικρατεί ικανοποίηση που η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα επισκεφθεί οριστικά την Κρήτη στις 29 Φεβρουαρίου, για να δώσει στο Παγκρήτιο στάδιο, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει του EURO 2012.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook