«Απλή υπόθεση» για την «κλάση» του Μάντζιου…

Διαβάστε περισσότερα στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Athleticradio.gr

Στο ποδόσφαιρο όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Αυτό είναι νόμος. Αλλά για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει μέχρι σήμερα, έχει οδηγήσει ψηλά τον ΟΦΗ, η χαμένη ευκαιρία στο 73ο λεπτό του αγώνα στο ντέρμπι του Αγρινίου (1-0) με τον Παναιτωλικό, ήταν το σημείο αναφοράς της αναμέτρησης.

Αν ο φορ του ΟΦΗ είχε σκοράρει στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Μπλάζιτς, η κρητική ομάδα θα μπορούσε τουλάχιστον να μην ηττηθεί από τον Παναιτωλικό.

Για την κλάση του Μάντζιου, το «τελείωμα» που χρειαζόταν ήταν «απλό». Το γεγονός ότι δεν το έκανε ίσως και να οφείλεται στο ότι ο ποδοσφαιριστής τελευταία δεν είναι συγκεντρωμένος.

Ενώ είναι εμφανές ότι έχει εκνευριστεί από την συμπεριφορά που τυγχάνει από τους διαιτητές.

Αποτέλεσμα που το άξιζε δικαιωματικά με την εμφάνισή της στα 40 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και έπαιξε στο… μισό γήπεδο τον Παναιτωλικό, αλλά δεν κατέφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έπαιξε σαν «υπνωτισμένη» στο πρώτο ημίχρονο. Άτολμη επιθετικά και χωρίς την καλή επιθετική άμυνα, που είχε παρουσιάσει σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια.

Με τόσο κακό Σουμπίνιο-Μάντζιο, όμως , ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να πάρει «κάτι» στο Αγρίνιο. Αυτοί οι παίκτες είναι βαρόμετρο για την ομάδα και η κακή τους μέρα, επηρεάζει το σύνολο.

Ας είναι όμως. Αυτοί οι παίκτες μας έχουν χαρίσει φέτος μεγάλες στιγμές. Έχουν και αυτοί το δικαίωμα, να μην έχουν ένα καλό απόγευμα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook