Ο Μαχλάς λειτούργησε ως πραγματικός πρόεδρος…

Διαβάστε περισσότερα στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Athleticradio.gr

Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται, λέει ο λαός μας.

Και αναρωτιέμαι: Αν ο Νίκος Μαχλάς  δεν είχε την ψυχραιμία να μην ρίξει λάδι στην φωτιά  για την διαιτησία του Μήτσιου, μετά το παιχνίδι με τον Αρη, τι θα γινόταν;

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ σε μια κίνηση  άξια αναφοράς, όχι μόνο δεν ενέδωσε στις πιέσεις της κερκίδας, που «κόχλαζε» κατά του διαιτητή, αλλά τόσο στις δηλώσεις του όσο στην εν γένει συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, ήταν υπόδειγμα παράγοντα και έδειξε γιατί είναι ένα κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαχλάς απομάκρυνε όλους όσους δεν είχαν θέση στα αποδυτήρια του ΟΦΗ, ενώ στις δηλώσεις του, παρά την πίκρα και την οργή του,  για τις αποφάσεις του διαιτητή, στάθηκε  μόνο στην εκπληκτική  ατμόσφαιρα του γηπέδου και την καλή πορεία του ΟΦΗ, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Μαχλάς λειτούργησε ως πραγματικός πρόεδρος και όχι ως φίλαθλος.

Τη ώρα που μια «σπίθα» ήταν αρκετή για να γίνει το κακό και εκτός από την ήττα ο ΟΦΗ να έχει και άλλα προβλήματα, αν συνέβαινε κάτι με τον διαιτητή, ο Μαχλάς, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.

Λειτούργησε ψύχραιμα με γνώμονα μόνο το πώς θα προστατέψει τον ΟΦΗ.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν έκανε τα παράπονα του στον διαιτητή για τις επίμαχες φάσεις, καθώς γνώριζε ότι  δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Η συμπεριφορά του Μαχλά, ήταν  πράγματι υποδειγματική γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ο διαιτητής με τα σφυρίγματα του, το τίναξε στον αέρα, δεν ήθελε πολύ για να μπεί ο ΟΦΗ σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Η ήττα από τον Αρη  είναι πλήγμα, αλλά δεν είναι καταστροφή, ενώ αν συνέβαινε κάτι με τον διαιτητή, η ζημιά θα ήταν ανεπανόρθωτη για ένα ΟΦΗ, που  δεν έχει λόγο να διαταράξει  αυτά που με κόπο  έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook