Φανταστείτε να μη είχε πάρει την ισοπαλία ο ΟΦΗ…

Διαβάστε περισσότερα στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Athleticradio.gr

Ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη και ακόμη μερικοί  λένε τα δικά τους για την «σχέση» που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες!

Φανταστείτε τι θα είχε γίνει, αν ο ΟΦΗ έχανε το παιχνίδι αυτό, κάτι που βεβαίως θα μπορούσε κάλλιστα και απολύτως φυσιολογικά να συμβεί.

Κάποιοι άλλοι  λένε πάλι,  να μην γίνονται και πολλά ευμενή σχόλια για την «βοήθεια» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ΟΦΗ « για να μην δίνονται αφορμές».

Είναι τόσο νοσηρό το μυαλό ορισμένων, που τους αρέσει παντού και πάντα να βρίσκουν κάτι κακό.

Ωστόσο οι άνθρωποι του ΟΦΗ, (και καλά κάνουν)  επισημαίνουν με έμφαση την καλύτερη φιλοξενία που είχε ποτέ η ομάδα του ΟΦΗ σε αγώνα στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό.

Αλλά  και την ζεστή φιλοξενία από τον Ηρακλειώτη πρόεδρο του Ολυμπιαικού, ο οποίος έκανε τα πάντα για να μην λείψει τίποτε στους συμπολίτες του από το Ηράκλειο, μεταξύ των οποίων ήταν και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Κουράκης.

Ο ΟΦΗ έπαιξε το παιχνίδι αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα, κόντρα στις «Κασσάνδρες», που παντού και πάντα θα βρίσκουν να λένε.

Η εικόνα του ΟΦΗ, η τακτική του προπονητή και το αποτέλεσμα, είναι η «απάντηση» σε όλα αυτά μικρά ή μεγάλα που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες.

Οσο για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Οι άνθρωποι του ΟΦΗ  παραδέχονται σε μέγιστο βαθμό την βοήθεια του προς τον ΟΦΗ και πέρσι, αλλά και φέτος, με τον δανεισμό σημαντικών παικτών.

Και υποσχέθηκαν ανάλογη φιλοξενία  στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, όπου ο ΟΦΗ οφείλει να συμπεριφερθεί, όπως συμπεριφέρθηκαν και σε αυτόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του Σαββάτου…

Ο υγιής φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να κρατήσει μακριά τα νοσηρά μυαλά και να συνεχίζει να «κλείνει» τα στόματα όλων αυτών που θέλουν να βάλουν τρικλοποδιές στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook