Ο ΟΦΗ στέλνει «μηνύματα» προς όλες τις κατευθύνσεις…

Διαβάστε στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Athleticradio.gr το γιατί είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ να βαδίσει σταθερά ξανά στο δρόμο της καταξίωσης….

Ο ΟΦΗ επέστρεψε. Είναι στην Σούπερ Λιγκ και δεν είναι η ομάδα που θα παίξει το ρόλο του κομπάρσου. Εχει ποιότητα,δυναμική και ένα ρόστερ  για μεγάλα πράγματα στην φετινή σεζον.

Με τη νίκη, αλλά κυρίως με την εμφάνιση που είχε η ομάδα του Αναστόπουλουλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έστειλε «μηνύματα». Κάθε λογης και προς πάσα κατεύθυνση.

Αλίμονο σε όποιον υποτιμήσει τον ΟΦΗ! Ειδικά στο Γεντί Κουλέ, όπως παλιά θα «μαρτυρήσουν» πολλοί.

Η πρώτη μεγάλη φετινή νίκη του ΟΦΗ, μετά την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία, γέμισε ελπίδα τον κόσμο. Ο οποίος έχει πλεον πειστεί για τις δυνατότητες της ομάδας.

Αυτό που χρειάζεται ο ΟΦΗ για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την «συνταγή» της επιτυχίας, είναι η ηρεμία και οι οικονομικές λύσεις.

Για το δεύτερο, τα προβλήματα είναι γνωστά. Ομως οι άνθρωποι τυ ΟΦΗ δείχνουν διατεθειμένοι να τα παλέψουν. Για το πρώτο όμως θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι  όλοι εκείνοι οι εξωγενείς παράγοντες που διεκδικούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να διαταράξουν την ησυχία τη ομάδας αυτής, θα πρέπει να μείνουν μακρυά.

Το «γιατί» μας το έδειξαν απλόχερα το αόγευμα της Κυριακής ο Αναστοπουλος και τα «παιδιά» του! Η ομάδα αυτή είναι ικανή για ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και να βοηθήσουν ΟΛΟΙ προς αυτήν την κατεύθυνση θα χαρίσει σε όλους μεγάλες στιγμές.

Μακριά απο τις πίκρες, τα άγχη και τις αγωνίες των τελευταίων ετών.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε εκεί που ανήκει. Και επέστρεψε δυνατός διεκδικόντας βήμα-βήμα την παλιά του υστεροφημία, την οποία  λάθη  και  κακοί χειρισμοί την στέρησαν απο τον ίδιο και τον κόσμο του.

Τώρα ήρθε η ώρα, αυτή η ομάδα να καλύψει τα χαμένα χρόνια και να τραβήξει με σταθερά βήματα, τον δρόμο της καταξίωσης.

Οσοι ασχολούμαστε με αυτή, έχουμε την υποχρέωση να την βοηθήσουμε  να πετύχει το στόχο της….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook