Μπορεί ξανά το θαύμα ο Εργοτέλης και ο…Κουτσιανικούλης;

Διαβάστε στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Athleticradio.gr γιατί ο Εργοτέλης θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν κόντρα στον Παναθηναικό, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ)  πριν από δυο χρόνια ο Εργοτέλης, με μεγάλο πρωταγωνιστή  τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, πετύχαινε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον Παναθηναικό.

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ένα προσωπικό σόου, του Κουτσιανικούλη, η κρητική ομάδα ταπείνωσε τους πράσινους, μέσα στο γήπεδο τους με 3-2. Στο παιχνίδι αυτό ο Κουτσιανικούλης, είχε πετύχει δυο γκολ και είχε και μια ασίστ στον Μπούντιμιρ.

Η κρητική ομάδα έκανε την «ζημιά» στον ΠΑΟ και το 2007 με το Νατσέφκσι να πετυχαίνει το γκόλ της νίκης. Και πέρσι όμως ο Εργοτέλης  ταλαιπώρησε τον Παναθηναικό και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες στο ΟΑΚΑ στην ήττα που γνώρισε με 2-0.

Φέτος ο Κουτσιανικούλης μπορεί να μην δείχνει σε μεγάλη φόρμα, αλλά ο Εργοτέλης θα επιχειρήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν στο παιχνίδι. Για αυτό και ο Φερέιρα που θυμάται το περσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, είπε στους παίκτες του να προσέξουν την ομάδα του Καραγεωργίου, ειδικά στις αντεπιθέσεις….

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook