Το κοινό μέτωπο ΟΦΗ και Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκ

Διαβάστε στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Athletic Radio.gr γιατί ΟΦΗ και Εργοτέλης μπορούν αν το θέλουν πραγματικά να έχουν ένα κοινό μέτωπο στην Σούπερ Λίγκ.

Ισως είναι από τις λίγες φορές που ΟΦΗ και Εργοτέλης στην Σούπερ Λίγκ, κράτησαν ένα κοινό μέτωπο. Εχει όμως  οπωσδήποτε την σημασία του και στέλνει μηνύματα για το μέλλον, η «συνεργασία» και η  σύμπλευση ΟΦΗ και Εργοτέλη, Μαχλά και Παπουτσάκη, στο θέμα των 18 ομάδων της Σούπερ Λίγκ. Και οι δυο κρητικές ομάδες τάχθηκαν κατά  του σχεδίου για υποβιβασμό 5 ομάδων  του χρόνου,σε περίπτωση που φέτος, περνούσε η πρόταση για 18 ομάδες. Υπήρξε σωστός χειρισμός και συνενόηση, σε ένα θέμα που το συμφέρον των δυο κρητικών ομάδων, ήταν τελικά προς την απόφαση που ελήφθη.

Φάνηκε από την υπόθεση αυτή, ότι ΟΦΗ και Εργοτέλης, μπορούν πλέον να έχουν ένα νέο πεδίο συνεργασίας στα θέματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μακριά από αδέξιους χειρισμούς και παρεξηγήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Μακάρι η εικόνα αυτή να συνεχιστεί και σε άλλα σοβαρά ζητήματα που θα προκύψουν στο μέλλον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook