Ζλατιλίδης: «Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για την άνοδο»

Ο προπονητής της ομάδα βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας στην Α2, το ματς του προσεχούς Σαββάτου με το Αίγιο, τον φετινό ΟΦΗ αλλά και τον Γιάννη Δανδάλη. 

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, συνεχίζει το αήττητο σερί της στην Α2 βόλει, έχοντας πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στον Πρώτο Υπο όμιλο της κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδα βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας στην Α2, το ματς του προσεχούς Σαββάτου με το Αίγιο, τον φετινό ΟΦΗ αλλά και τον Γιάννη Δανδάλη.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Ζλατιλίδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας με ” 3 στα 3″

«Eίμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος αφού ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Α2 είναι μαραθώνιος με Ομιλους, Υπο -ομίλους μπαράζ, νοκ άουτ και ανεβαίνει μόνο μία ομάδα στο τέλος. Εμάς στόχος μας είναι η άνοδος και δεν το κρύβομαι. Έχουμε ενισχυθεί και θα προσπαθήσουμε για το όνειρο. Η ομάδα μας δένεται σιγά σιγά και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Η νίκη στην Πάτρα ήταν σημαντική και καθαρή αφού πήραμε τρεις βαθμούς”.

Για το ματς του Σαββάτου με τον “ΑΟ Αιγιαλέων” 

“Καλούμε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ στο ΒΑΚ το Σάββατο στις 16.00. Κάθε ματς είναι δύσκολο στον Ομιλό μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ στηρίζει το βόλεϊ, αν και το γνωρίζει τώρα. Τα αποτελέσματα θα φέρουν όλο και πιο πολλούς στο κλειστό μας. Ζητάμε την στήριξή τους. Η ομάδα μπορεί να συνδυάσει νίκες με θέαμα”.

Για την παρουσία του στην ομάδα

“Είμαι επτά χρόνια στην ομάδα, τα τέσσερα ως προπονητής. Υπάρχει ένας ξεκάθαρος σχεδιασμός από το ξεκίνημα. Πάμε σιγά σιγά και βήμα βήμα. Δεν έγινε κάτι απότομα και χωρίς βάση. Τώρα η ομάδα είναι έτοιμη για την άνοδο, όπως και οι συνθήκες είναι ώριμες. Ο ΟΦΗ πέρασε και δύσκολες στιγμές αλλά τώρα είναι από τις πέντε πιο φερέγγυες οικονομικά ομάδες στην Ελλάδα. Η ομάδα έχει μπει για τα καλά στον… Βολλέϊκό χάρτη της χώρας, Έχουμε ένα δυνατό Brand name και κάθε παίκτης που έρχεται στην ομάδα περνάει καλά αφού του τα παρέχει όλα η ομάδα. Υπάρχει οικονομική συνέπεια”.

Για τον Γιάννη Δανδάλη

“Ο Πρόεδρος είναι άνθρωπος του βόλεϊ. Αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ το ονειρεύτηκε και μεις το υλοποιούμε. Είμαι ο βοηθός του. Στην ομάδα βοηθάνε και άλλοι άνθρωποι. Η Πατεράκη Μαρία, το προπονητικό τιμ και οι χορηγοί μας”.

Για τον φετινό ΟΦΗ

“Κάναμε καλές μεταγραφές και δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα με 10 νέους παίκτες. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρία από την Α1. Στην ομάδα έμειναν και ικανοί παίκτες.Έχουμε μία ομάδα με ποιότητα και με βάθος. Δεν στηριζόμαστε μόνο σε 6 παίκτες. Όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι. Έχω έναν καλό… μπελά να το διαχειριστώ όλο αυτό σε κάθε ματς. Το καλό είναι οτι κάνουμε προπονήσεις με άνεση και υψηλό επίπεδο”.

Για τον ίδιο

“Και είμαι πλέον αλλά και μοιάζω με Κρητικό!Προσαρμόστηκα εδώ και πλέον είναι δύσκολο να ξεσυνηθίσω όταν ανεβαίνω στον Εβρο από όπου κατάγομαι. Έχω γίνει ένα με την Κρήτη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook