Ναι υπάρχει και η επιλογή ενοικίασης hacker!!!

Ναι υπάρχει και η επιλογή ενοικίασης hacker!!! Ναι υπάρχει και η επιλογή ενοικίασης hacker, μισθώνονται υπηρεσίες από επιθέσεις σε sites μέχρι παραβίαση gmail ή facebook!!!

Η επιλογή να “νοικιάσει” κανείς έναν χάκερ από την άνεση του σπιτιού του ώστε να βρει λύσεις σε ό,τι τον “προβληματίζει” προσφέρεται εδώ και λίγα χρόνια στο διαδίκτυο μέσω ειδικών ιστοσελίδων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ενός χάκερ, έναντι πληρωμής, από το να “εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που του αύξησε το νοίκι (κάνοντας κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του), έως να παραβιάσει τους λογαριασμούς Facebook ή Gmail της συζύγου του για να δει μήπως τον απατά”.

Πέρυσι τον Νοέμβριο άνοιξε μάλιστα μια νέα ιστοσελίδα, η Hacker’s List, που έχει ως αντικείμενό της να φέρει σε επαφή τους χάκερ με τους υποψήφιους πελάτες.

Το κόστος για ενοικίαση χάκερ ξεκινά από τα 80 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 4.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ“η όλη διαδικασία γίνεται ανώνυμα και το Hacker’s List παίρνει μια προμήθεια για κάθε συμφωνία που κλείνεται. Μάλιστα, για να εμπνεύσει την αναγκαία εμπιστοσύνη στους υποψήφιους πελάτες, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας-μεσίτη προσφέρεται να κρατά ως εγγύηση σε εκκρεμότητα της καταβολής των χρημάτων στον χάκερ, εωσότου ο τελευταίος κάνει τη δουλειά που ανέλαβε”.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη “μόδα” είναι το γεγονός ότι υπάρχει ιστοσελίδα η οποία αξιολογεί πόσο σωστά κάνουν τη δουλειά τους υπηρεσίες όπως το Hacker’s List.

Προχωρημένες καταστάσεις… περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι τέτοιες “δουλειές” πληρώνονται με την χρήση ψηφιακών νομισμάτων, όπως το bitcoin, ώστε να υπάρχει πλήρης ανωνυμία και κάλυψη των ιχνών τόσο του πελάτη που παράγγειλε την κυβερνοεπίθεση, όσο και του ίδιου του χάκερ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook