Σοκαριστικό video από τα επεισόδια της 25ης Αυγούστου: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!

Το athleticradio.gr φέρνει στο φως ένα σοκαριστικό video από τα άγρια επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου, πραγματικά σοκάρουν. Γυναίκες να ουρλιάζουν και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να επιτίθενται με αγριότητα. Βλέποντας το παρακάτω video θα διαπιστώσετε ότι μόνο από θαύμα δεν είχαμε θύματα αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ επέλεξαν να “ταμπουρωθούν” στα γραφεία του συνδέσμου τους ενώ την ίδια ώρα εκείνοι του Ολυμπιακού επιτίθενται με σφροδρότητα σπάζοντας τα πάντα στον δρόμο τους!

Η 25ης Αυγούστου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και είναι απορίας άξιον πως τα επεισόδια πέρασαν στα ψιλά σε τοπικό επίπεδο όπου έγινε απλή αναφορά κάνοντας λόγο για “συμπλοκές” και τίποτα άλλο. Το video είναι αποκαλυπτικό και είναι θαύμα που δεν είχαμε θύματα στην πόλη του Ηρακλείου με τους στρατούς οπαδών που ήρθαν στην Κρήτη με αφορμή τον τελικό – “γιορτή” του μπάσκετ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook