Βαρδαβάς στο athleticradio.gr: “Εγγυόμαστε την ασφάλεια των αθλούμενων”

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείο, Κώστας Βαρδαβάς, έκανε λόγο για συστηματική προσπάθεια δυσφήμισης του Παγκρητίου Σταδίου και τονίζει οτι λαμβάνονται προληπτικά μέτρα όπου χρειάζεται με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, με δηλώσεις του στο athleticradio.gr, μίλησε για τις εργασίες επισποράς που γίνονται στο Παγκρήτιο Στάδιο και τονίζει οτι:  “Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για όλες τις εγκαταστάσεις της πόλης και την αδιαφορία του  κεντρικού κράτους”.

Τα όσα είπε: 

“Η συστηματική προσπάθεια δυσφήμισης του Παγκρητίου Σταδίου συνεχίζεται…. Η Διοίκηση της εταιρίας εγγυάται την ασφάλεια των αθλούμενων και λαμβάνει προληπτικά μέτρα όπου χρειάζεται με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης.

Οι εργασίες επισποράς, όπου για 15 και περισσότερες μέρες εκτελούνται στο κεντρικό γήπεδο, μας αναγκάζουν να τοποθετήσουμε κάγκελα γύρω από αυτό. 

Λόγω των ισχυρών ανέμων, που δημιούργησε προβλήματα σε όλο το Ηράκλειο, θεωρούμε οτι δεν μπορούν να αθλούνται οι αθλητές του στίβου δίπλα σε κάγκελα που μπορούν να φύγουν.

Το θέμα των στεγάστρων έχει απασχολήσει επανειλημμένως και αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση του Δυτικού στεγάστρου και την ανάβαθμιση του Ανατολικού κάτω από δύσκολες συνθήκες χωρίς της βοήθεια της Κυβέρνησης. 

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για όλες τις εγκαταστάσεις της πόλης και την αδιαφορία του  κεντρικού κράτους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook